Præsentation til produktlancering

Vi designer den gode Microsoft PowerPoint præsentation. Du har brugt år på produktudvikling. Måneder på at formulere en strategi. Uger på at udtænke en marketingplan. Dage på at forberede PowerPoint præsentationen til produktlanceringen eller salgsmødet. Og nu, i sidste øjeblik, skal det hele smækkes ind i en hurtig ppt.
Brug Powerpointdesign som konsulent, når dine præsentationer skal flytte holdninger eller adfærd. Lad os arbejde med det visuelle udtryk, som er mindst lige så vigtigt som de ord, du har skrevet ned.

Lad os designe indhold til din PowerPoint præsentation.

Stop lad os designe din powerpoint

Powerpointdesign kan hjælpe dig med en konkret præsentation. Vi designer PowerPoint skabeloner og PowerPoint templates. Eller holder kurser – i hvordan I undgår Bullet Points i jeres præsentationer eller hvordan i arbejder målrettet med målgruppe, struktur og historien.

Konferencetjek til din PowerPoint præsentation

Din præsentation er færdig. Men du er alligevel ikke helt tilfreds. Der mangler ’noget’… Det kan vi hjælpe dig med. Vi laver ikke om på dine budskaber. Men vi rydder op, strammer op, visualiserer og forenkler. Sørger for, at de tanker som du har gjort dig, bliver præsenteret bedst muligt. Kontakt os, for at høre mere. Også, hvis det skal gå rigtig stærkt – kontakt Christina eller Ann Christin.

 
Jeg vil gerne kontaktes...
Navn
E-mail
Telefon
Skriv de sidste 3 bogstaver i alfabetet
Menneske test
Powerpointdesigner Christina Vasbo