PowerPoint designer Christina Vasbo

BørnetegningSiden jeg var barn har jeg elsket at tegne små tegninger, når jeg fik læst en historie højt. Billederne i mit hoved måtte bare ud, så de kunne få liv på papiret. På den måde gjorde jeg historierne til mine egne. Tegningerne gjorde det også nemt at fortælle historierne videre til mine legekammerater. Som igen takket være tegningerne kunne huske historierne og dele dem med andre.

Nu er legen for mange af os skiftet ud med professionelle opgaver. Men historierne er der stadig. De handler bare om mål, strategier, planer og resultater. Meget ofte præsenteret i PowerPoint præsentationer med en masse ord.

Illustrationer og billeder er mest til pynt og bidrager dermed ikke til historiefortællingen. Det er ærgerligt.

Christina Vasbo PowerpointdesignI min verden er PowerPoint det papir, som jeg sad med som barn. Jeg brænder for at gøre PowerPoint præsentationer levende, visualisere budskabet og give hele præsentationen liv. For derved at få publikum til at føle at de engagere sig, gå i dialog og opleve relevans. PowerPoint skal begejstre og få publikum til at interessere sig varmt for en sag. Eller et produkt. Kort sagt, sætter jeg en ære i at gøre PowerPoint præsentationer lige så involverende og medrivende, som vores barndoms elskede historier. Hvordan det sker, kan du se mere om her på hjemmesiden.

Vil du gerne give dit budskab liv og begejstre dit publikum, så skriv til: christina@powerpointdesign.dk og lad os få en snak.

Jeg har arbejdet 16 år med grafisk kommunikation, workshops, grafisk design, webdesign, professionelt PowerPoint design og undervisning. Min undervisningserfaring spænder fra egne kurser i “Kreativitet og inspiration” hos Caslon og HK København samt kurset “Visuelle PowerPoint” udfra Cliff Atkinson’s teorier – Beyond Bullet Points. Derudover har jeg undervist i print media og kreative processer hos It kompetence. Alt i alt har jeg undervist i 8 år inden for den kreative verden. De sidste 5 år har mit fokus været specifikt på powerpointdesign ApS. Her arbejder jeg ud fra to af verdens dygtigste inden for præsentationsteknik  – Garr Reynolds, Presentationzen og præsentationsdesign – Nancy Duarte, Duarte Design. Min efteruddannelse har jeg taget hos disse meget professionelle undervisere og forretningsfolk.

Referencer: Jyske Bank, AVK, Boehringer Ingelheim Danmark A/S, Booomarang.dk, Caslon, Lægeforeningen, Dimensions, DONG Energy, Flügger A/S, Fomaco – Food Machinery Company A/S, HK, TDC, Leo Pharma A/S, Multidata A/S, NKT cables a/s, Pressalit A/S, Dansk Røde Kors, Sunflake A/S, Toyota Danmark A/S, Vejdirektoratet, Virksomhedspsykologerne A/S.

 

 
Jeg vil gerne kontaktes...
Navn
E-mail
Telefon
Skriv de sidste 3 bogstaver i alfabetet
Menneske test
Powerpointdesigner Christina Vasbo