09-08-11 | Ann Christin Mahrt

Hvorfor bruge tid på PowerPoint præsentationer?

Virksomheder bruger mange penge, tid og ressourcer på at få et professionelt website eller flotte brochurer. Men der hvor filmen ofte knækker, er, når virksomheder skal ud at præsentere deres ide, produkt, projekt eller andet for potentielle kunder. I denne situation står de ansigt til ansigt med publikum, og har derfor mulighed for at påvirke dem direkte med en god PowerPoint præsentation.

Her er den unikke mulighed for at røre publikum øjeblikkeligt med en direkte og personlig kontakt. PowerPoint adskiller sig, som medie, fra trykt eller webbaseret kommunikation, da virksomheder med en præsentation er i samme rum. Modsat websitet og brochuremateriale, hvor kommunikationen kun går en vej – modtageren kan ikke nås på samme måde og bliver ikke påvirket direkte.

PowerPoint taler til hjerte og hjerne

Så hvorfor ikke gøre arbejdet godt fra start og udarbejde den gode PowerPoint præsentation, som taler til hjertet (en præsentation der appellerer til følelserne hos publikum) og hjernen? (en præsentation der aktivt får publikum til at gå i dialog, skaber en reaktion eller udløser en handling)

Gå på opdagelse i vores univers og læs mere om hvorfor det er vigtigt at bruge tid på din PowerPoint præsentation.

Hvor lang tid bruger du på forberedelse af dine PowerPoint præsentationer, inden du skal til møde eller holde et foredrag?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *