“Bruger du for meget PowerPoint TID?”

Powerpointdesign har bedt analysebureauet Optimizers lave en analyse med henblik på, at belyse den enorme mængde tid, en medarbejder bruger på Microsoft PowerPoint. 200 leder og konsulenter, har deltaget i analyse.

I analysen, ”Brugen af PowerPoint i større danske virksomheder”, viser det sig, at over 70 % bruger mere end 1 time på at udarbejde en enkelt præsentation i PowerPoint.

I 50 % af alle møder benyttes PowerPoint til præsentation af produkter og brands. Din virksomhed kan professionalisere sine PowerPoint præsentationer og spare tid og penge.

Har du tænkt over hvor mange medarbejdere, der sidder i jeres virksomhed, og hvor mange af dem der udarbejder eller tilretter PowerPoint præsentationer?

Et simpelt regneeksempel kan give dig et overblik over, hvor mange timer og penge, der bruges på PowerPoint præsentationer i en mellemstor dansk virksomhed med 100 medarbejdere.

Brugen af PowerPoint i større danske virksomheder

 

Downloade PDF filen

Læs mere om baggrund for beregning i link til hele analysen nedenfor.

Prøv at tæl hvor mange der arbejder med PowerPoint og gang op – og bliv bevidst om dine omkostninger.

Uddrag af analyse

Hele analysen

Vi kan hjælpe dig med at spare tid og penge ved at designe en professionel præsentation til konferencer, messer eller kundepræsentationer og give jer værdi i både økonomisk og professionel forstand.

 
Jeg vil gerne kontaktes...
Navn
E-mail
Telefon
Skriv de sidste 3 bogstaver i alfabetet
Menneske test
Powerpointdesigner Christina Vasbo