13-05-11 | Christina Vasbo

Inspiration til PowerPoint design

Biler kan ikke køre uden benzin. Vi mennesker kan ikke leve uden føde. Og som de fleste grafikere, så kan jeg ikke leve uden inspiration.

slide:ology hos DuarteEn af mine store inspirationskilder er Nancy Duarte. Efter at have læst Nancy Duartes bog slide:ology: The Art and Science of Creating Great Presentations var jeg solgt. Jeg besluttede at det var der jeg fremover vil tage min efteruddannelse og hente inspiration, som PowerPoint designer. Jeg har ikke fortrudt det et sekund.

I september 2010 ankom jeg til Mountain View i Californien, hvor firmaet Duarte ligger. Det var en vild fed oplevelse lige pludselig at være der. Se folkene fra bogen slide:ology live. Trykke dem i hænderne og blive vist rundt på kontoret og hilse på the teamet. De var utrolige søde og imødekommende. Jeg fik en masse inspiration med hjem, som jeg bruger i mit daglige arbejde med PowerPoint design. jeg glæder mig allerede til at komme tilbage i begyndelsen af 2011.

Man behøves ikke at tage helt til Mountain View i Califonien for at suge til sig af inspiration. Bogen slide:ology er let at gå til og let at arbejde ud fra. Den kan købes på Saxo.com.

Plakat med rebus Men inspiration findes jo alle steder. De her plakater hang i elevatoren på det hotel jeg boede på, da jeg var i Mountain View. En god inspiration til at kombiner tekst og billeder på, lige som en rebus.

Hvad med dig, hvor finder du din inspiration?

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *