Vil du blive (meget) bedre til at designe PowerPoint?Så tilmed dig vores nyhedsbrev

”Agurketid”

er fordybelse-tid

Folkemødet er slut, og for mange er juli lig Tour de France, sommerferie og solcreme. Nyhederne skal man lede længe efter, og selv den ellers kreative journalist ender med at skrive tomme historier om ”5 ting du skal huske, når du pakker bil til ferien”. Nogle lokalaviser imødekommer fraværet af nyheder ved at gå i dialog med deres læsere, og beder dem komme med en historie fra deres hverdag, for at skabe flere nærværende historier. Som jeg ser det, frembringer agurketiden særligt én positiv ting; der bliver skabt større rum for det, som ofte ellers bliver glemt i den trivielle hverdag.

”Agurketid” er altså også tid til fordybelse. To-do listen bliver kortere, og man kan gå i dybden med det, der interesserer en.

Og netop denne fordybelse oplever jeg også som selvstændig. Det smitter af på mit arbejde, og derfor skal mine kunder forkæles 110 procent med et uimodståelig agurketilbud til de første 5 kunder. Tilbuddet kun vare 14 dage til og med mandag den 6 august kl. 20:00.

Agurketilbud 1.

Strukturering af budskabet, samt design af 20 slides.
Normal Pris 16.500 kr.
Minus de 20% i rabat er Pris 13.200 kr.

Agurketilbud 2.

Strukturering af budskabet, samt design af 10 slides.
Normal Pris 8.500 kr.
Minus de 20% i rabat er Pris 6.800 kr.

Priserne er uden moms, fordi min virksomhed ligger i Barcelona Spanien

hvad får du ud af at sige “ja” til dette unikke agurketilbud?

Mit mål er at skabe en stærkere og mere hensigtsmæssig dialog mellem dig og dine kunder, ved at strukturere og visualisere dine budskaber i PowerPoint, så de fremstår klart, tydeligt og professionelt.

Det gør jeg ved at,

  1. anvende opstillinger uden brug af den traditionelle punktformsopstilling
  2. omsætte tekster til grafiske og visuelle modeller – både med og uden animation
  3. designe infografik direkte i PowerPoint
  4. simplificere og forståeliggøre grafer, tabeller og store mængder data

Arbejdet er naturligvis i tæt kontakt med dig – eller en anden af firmaets medarbejdere, således jeg sikrer mig, at jeres historie når ud – og at jeres branding bliver overholdt.

Som virksomhed vil I ydermere opleve en besparelse på op til 40% af jeres arbejdstid i PowerPoint. Det vil I blandt andet, fordi mit arbejde vil gøre det mindre nødvendigt at skulle redigere og tilpasse præsentationer til hver enkelt kunde. På den måde sparer I arbejdstid foran skærmen, og kan bruge den tid og energi andetsteds.

Hvad siger mine kunder

Tidligere kunder fortæller mig ofte, hvordan mine PowerPoint understøtter deres præcise pointer, og hvordan de dermed helt tydeligt får deres budskab ud. Ydermere oplever tidligere kunder, at min hjælp lægger fundamentet til en bedre dialog imellem virksomheden og kunden.

“Vi ledte efter en der kunne forstå historien vores gamle slides og som kunne oversætte dem til moderne PowerPoint grafik. Det fandt vi hos Christina – Christina formåede samtidigt at bruge vores eksisterende design og farver med respekt. Resultatet blev langt bedre end håbet – både i design, men egentlig også i selve fortællingen som enkelte steder fik bedre vinkler. At det så samtidigt blev gjort til en fair pris og med respekt for vores arbejdsrytme i en travl tid gjorde at alle deadlines blev nået. ”

— Per Juul Marketingchef Holm & Halby A/S

“Jeg fik i forbindelse med en vigtig præsentation i Berlin rettet min PowerPoint hos Powerpointdesign.dk. Den blev målrettet en ønsket målgruppe med billedopsætning og gennemført layout. Det endelige finish underbyggede min præsentation og tydeliggjorde mit budskab. De vigtigste pointer ville ikke have haft samme effekt, hvis ikke Powerpointdesign.dk havde været ind over.”

— Amalie Holch Schmidt Fundraiser Dansk Flygtningehjælp

Vil du præsentere firmaets ydelser eller produkt i et professionelt stilrent design og med en klar linje, der hænger sammen med virksomhedens visuelle identitet, hvor budskabet er klart og tydeligt?

Og vil du spar 40% af din arbejdstid i PowerPoint, og i stedet for bruge dine ressourcer på kerneopgaverne?

Så er du kun et klik fra en professionel motiverende præsentation som åbner op for en bedre dialog med dine kunder, og mindst af alt; bliver husket

Agurketilbud 1.
Strukturering af budskabet, samt design af 20 slides.
Normal Pris 16.500 kr.
Minus de 20% i rabat er Pris 13.200 kr.

Agurketilbud 2.
Strukturering af budskabet, samt design af 10 slides.
Normal Pris 8.500 kr.
Minus de 20% i rabat er Pris 6.800 kr.

Priserne er uden moms, fordi min virksomhed ligger i Barcelona Spanien

Gå agurk og sig ja til tilbuddet før dine konkurrenter

Tilbuddet kun vare 14 dage til og med mandag den 6 august kl. 20:00.

Jeg ser frem til at gå i fordybelse og lave en professionel præsentation til din virksomhed.
Du kan kontakte mig på mail: christina@powerpointdesign.dk
eller telefon nummer 3699 0155.