Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/wp-content/themes/coursecats/coursecats.template#template on line 43
Your license is expired, please update on your Course Cats account page.
Vil du blive (meget) bedre til at designe PowerPoint?Så tilmed dig vores nyhedsbrev

PowerPoint designer

Christina Vasbo

Profil

Siden jeg var barn, har jeg elsket at tegne små tegninger, når jeg fik læst en historie højt. Billederne i mit hoved måtte bare ud, så de kunne få liv på papiret. På den måde gjorde jeg historierne til mine egne. Tegningerne gjorde det også nemt at fortælle historierne videre til mine legekammerater. Som igen takket være tegningerne kunne huske historierne og dele dem med andre.

Nu er legen for mange af os skiftet ud med professionelle opgaver. Men historierne er der stadig. De handler bare om mål, strategier, planer og resultater. Meget ofte præsenteret i PowerPoint præsentationer med en masse ord. Illustrationer og billeder er mest til pynt og bidrager dermed ikke til historiefortællingen. Det er ærgerligt.

I min verden er PowerPoint det papir, som jeg sad med som barn. Jeg brænder for at gøre PowerPoint præsentationer levende, visualisere budskabet og give hele præsentationen liv. For derved at få publikum til at føle at de engagere sig, gå i dialog og opleve relevans. PowerPoint skal begejstre og få publikum til at interessere sig varmt for en sag. Eller et produkt. Kort sagt, sætter jeg en ære i at gøre PowerPoint præsentationer lige så involverende og medrivende, som vores barndoms elskede historier.

Baggrund

Jeg har arbejdet 20 år med grafisk kommunikation, workshops, grafisk design, webdesign, professionelt PowerPoint design og undervisning. De sidste 10 år har mit fokus været specifikt på PowerPoint design og undervisning.

Jeg har modtaget undervisning af nogle af de bedste PowerPoint designere i verden.
Duarte som var en af de første designer inden PowerPoint design.
Garr Reynolds. Han har arbejdet tæt sammen med Steve Jobs fra Apple. Han regnes i dag for en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker på internettet.

I dag er mit fokus både at lave online undervisning i PowerPoint design, samt hjælpe virksomheder med at re-designe deres præsentationer. Så brænder du for, at lave dine præsentationer om til mere motiverende og inspirerende, oplevelser? Så vil Bootcamp PowerPoint design tips og tricks være noget for dig. Læs mere her

“Christina har en utrolig bred faglig viden og er en meget dygtig, udadvendt og professionel instruktør. Jeg har personligt været særdeles glad for vores samarbejde og kan derfor kun give Christina mine allerbedste anbefalinger.”

— Niels Peter Andersen, Forhenværende uddannelses chef hos Caslon